BestPrice.gr
Menu
Your Cart

Πολιτική απορρήτου

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Η διαχείριση από το stshop.gr και η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του παρόντος δικτυακού τόπου, διέπονται από την σχετική Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία και του παρόντες Όρους.

Κατά την επίσκεψη και χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και εν όψει της παροχής από το stshop.gr των υπηρεσιών που προσφέρει μέσω αυτού, είναι πιθανό να τους ζητηθεί να δηλώσουν στοιχεία που τους αφορούν (πχ όνομα, επάγγελμα, αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από χρήστες οπουδήποτε στις ιστοσελίδες και τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους χωρίς να τηρηθούν οι εφαρμοστέοι νόμοι. Προσωπικά δεδομένα χρηστών που ζητούνται από το stshop.gr περιορίζονται σε πληροφορίες απαραίτητες για την λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος και την παροχή των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού, με σκοπό την βέλτιστη εξυπηρέτησή τους, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του ν. 2472/1997 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και του ν. 3471/2006 που αφορά την προστασία δεδομένων στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως αυτοί ισχύουν κάθε φορά.

To stshop.gr διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει τους ενεργούς πελάτες με ενημερωτικό email. Ο χρήστης μπορεί να διαγραφεί από τη λίστα ενημερωτικών email με ένα click στο συνδεσμο που περιλαμβάνεται στο ενημερωτικό email.

Το stshop.gr μπορεί να συλλέγει, να αποθηκεύει και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των χρηστών του παρόντος δικτυακού τόπου, μόνον εάν τα ως άνω δεδομένα παρέχονται από τους ενδιαφερομένους οικιοθελώς, για τους εξής σκοπούς:

  • για την παροχή υπηρεσιών που επιλέγουν οι χρήστες μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου (πχ αγορά προϊόντων, πληροφόρηση για νέα προϊόντα, συμμετοχή σε διαγωνισμούς κλπ).

  • για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών.

  • για την συλλογή πληροφοριών από τους χρήστες (feedback) σχετικά με τα προσφερόμενα προϊόντα και υπηρεσίες του stshop.gr και τη βελτίωσή τους με βάση τις πληροφορίες συλλέχθηκαν.

  • για την ενημέρωση των χρηστών για τα νέα προϊόντα του stshop.gr μετά από συγκατάθεσή τους.

  • για την ενημέρωση των χρηστών για προσφορές του stshop.gr, καθώς και για τυχόν διενέργεια διαγωνισμών, μετά από συγκατάθεσή τους.

  • για την διαφημιστική προβολή και προώθηση των προϊόντων του stshop.gr από απόσταση, μετά από συγκατάθεσή των χρηστών.

  • για έρευνα αγοράς και επικοινωνία με τους χρήστες, μετά από συγκατάθεσή τους.

  • για την βελτίωση της αναγνωρισιμότητας του stshop.gr.

Προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικιοθελώς από χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου, μπορεί να συγκεντρώνονται από το stshop.gr σε Αρχείο, να αποθηκεύονται και να υπόκεινται σε επεξεργασία από αυτήν για τον οικείο σκοπό.

Κάτοχος και υπεύθυνη επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που έχουν συγκεντρωθεί κατά τον παραπάνω τρόπο και του αρχείου που έχει δημιουργηθεί για τους ως άνω σκοπούς θα είναι το stshop.gr στην έδρα του οποίου θα είναι εγκατεστημένο και το ανωτέρω αρχείο.

Αποδέκτης των προσωπικών δεδομένων που θα παρέχουν οι χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου είναι μόνον το stshop.gr η οποία δύναται να τα διαβιβάσει σε συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, για λόγους λειτουργικής και μηχανογραφικής εξυπηρέτησης των συναλλακτικών της σχέσεων με τους εν λόγω χρήστες, όπως και για στατιστικούς και ιστορικούς λόγους. Εφόσον ο χρήστης/επισκέπτης έχει συμπληρώσει το σχετικό πεδίο και έχει συγκατατεθεί στην αποστολή σ’ αυτόν ενημερωτικού και διαφημιστικού-προωθητικού υλικού, το stshop.gr δύναται, μετά από ενημέρωση του χρήστη/επισκέπτη, να ανακοινώνει τα προσωπικά του δεδομένα σε τρίτους για την διαφημιστική προβολή των προϊόντων που αυτοί προσφέρουν, καθώς και σε επιχειρήσεις που πραγματοποιούν έρευνες αγοράς ή άλλη παρεμφερή δραστηριότητα.

Οι χρήστες που έχουν γνωστοποιήσει τα προσωπικά τους δεδομένα το stshop.gr έχουν τα εξής δικαιώματα:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης στα στοιχεία που τους αφορούν και βρίσκονται στην κατοχή του stshop.gr.

  • Το δικαίωμα αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων που τους αφορούν.

  • Το δικαίωμα πληροφόρησης για (α) όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τους αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους, (β) τους σκοπούς της επεξεργασίας, (γ) τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών (γ) την εξέλιξη της επεξεργασίας κατά το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρησή τους, (δ) τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, (ε) κατά περίπτωση την διόρθωση, τη διαγραφή, ή την δέσμευση (κλείδωμα) των δεδομένων των οποίων η επεξεργασία δεν είναι σύμφωνη με τις διατάξεις του ν. 2472/1997.

  • Η συγκατάθεση των συμμετεχόντων στην συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων μπορεί να ανακληθεί οποτεδήποτε, χωρίς όμως αναδρομικό αποτέλεσμα.

  • To δικαίωμα προσωρινής δικαστικής προστασίας.

Το stshop.gr τηρεί όλες τις από τον νόμο επιβαλλόμενες υποχρεώσεις της. Το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων έχει δικαίωμα να ζητήσει ανά πάσα στιγμή την διακοπή αποστολής από το stshop.gr του ως άνω ενημερωτικού και διαφημιστικού-προωθητικού υλικού. Για να ασκήσει το δικαίωμα αντίρρησης που του παρέχει ο ν. 2472/1997 ο φορέας το προσωπικών δεδομένων πρέπει να ζητήσει εγγράφως από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας συγκεκριμένη ενέργεια, όπως την διόρθωση των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν, την προσωρινή μη χρησιμοποίησή τους, την δέσμευσή τους, την μη διαβίβασή τους, ή την διαγραφή τους.

Εάν ο χρήστης/επισκέπτης γνωστοποιεί αυτοβούλως ο ίδιος τα προσωπικά ή ευαίσθητά του δεδομένα μέσω του παρόντος δικτυακού τόπου απευθείας σε τρίτους, εναπόκειται στον ίδιο να προβεί σε έρευνα των όρων προστασίας των δεδομένων αυτών από τους εν λόγω τρίτους. Ο χρήστης/επισκέπτης αποδέχεται ότι το stshop.gr δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για τέτοιες γνωστοποιήσεις και για την επακόλουθη τυχόν χρήση των εν λόγω δεδομένων από άλλα πρόσωπα. Ομοίως, το stshop.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τυχόν γνωστοποίηση από χρήστες του παρόντος δικτυακού τόπου προσωπικών ή/και ευαίσθητων δεδομένων τρίτων μέσω του δικτυακού τόπου χωρίς την προηγούμενη συναίνεση του ενδιαφερομένου φορέα των δεδομένων.

Κάθε χρήστης/επισκέπτης εγγυάται για την ακρίβεια και γνησιότητα των προσωπικών δεδομένων που τον αφορούν και που υποβάλλει στο stshop.gr καθώς και για το δικαίωμά του υποβολής των δεδομένων

Χρήση των Cookies


Τι είναι τα cookies και πώς χρησιμοποιούνται από το stshop.gr;

Το stshop.gr, είτε άμεσα είτε μέσω κάποιου τρίτου που προσελήφθη για την παροχή υπηρεσιών μέτρησης, μπορεί να χρησιμοποιεί cookies όταν κάποιος χρήστης πλοηγεί στο διαδίκτυο. Τα cookies είναι αρχεία που στέλονται στο πρόγραμμα πλοήγησης μέσω ενός διακομιστή με σκοπό την καταγραφή των δραστηριοτήτων του χρήστη κατά την πλοήγηση.

Μέσω της χρήσης των cookies ο διακομιστής στον οποίο βρίσκεται η σελίδα μπορεί να πληροφορηθεί για το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείται από τον χρήστη με σκοπό να κάνει την πλοήγηση απλούστερη, επιτρέποντας, για παράδειγμα την πρόσβαση σε χρήστες που έχουν προηγουμένως εγγραφεί, σε περιοχές, υπηρεσίες, προσφορές και διαγωνισμούς, που προορίζονται αποκλειστικά για αυτούς, χωρίς να πρέπει να συνδέονται σε κάθε τους επίσκεψη. Χρησιμοποιούνται επίσης για να μετρήσουν την ακροαματικότητα και παραμέτρους της κυκλοφορίας, να ελέγξουν την πρόοδο και τον αριθμό των επισκέψεων.

Εγγυήσεις για την χρήση των cookies

Τα cookies που χρησιμοποιούνται από την ιστοσελίδα συνδέονται αποκλειστικά με ανώνυμους χρήστες και ο υπολογιστής σας δεν παρέχει προσωπικά στοιχεία χρηστών.

Τα cookies που χρησιμοποιούνται στoν ιστότοπο stshop.gr, έχουν, σε κάθε περίπτωση, προσωρινό χαρακτήρα, και μόνο σκοπό να κάνουν αποτελεσματικότερη την τελική μετάδοσή τους. Κανένα από τα cookies που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα δεν έχει ισχύ που να υπερβαίνει τα δύο χρόνια.

Ορισμένα cookies χρησιμοποιούνται από τρίτους (π.χ. Google) για να παρέχουν δεδομένα στο stshop.gr σχετικά με την αποτελεσματικότητα των προσφορών του. Τα cookies δεν ζητούν σε καμία περίπτωση προσωπικές πληροφορίες μέσω των οποίων μπορεί να γίνει η ταυτοποίηση κάποιου συγκεκριμένου χρήστη.

Ο χρήστης, διαγράφοντας τα cookies του stshop.gr ή με το να τα απενεργοποιεί, μπορεί να προκαλέσει περιορισμό της πρόσβασής του σε διάφορες λειτουργίες του ιστότοπου.

Οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να ρυθμίσουν το πρόγραμμα πλοήγησής τους έτσι ώστε να τους ενημερώνει σχετικά με την χρήση των cookies και να εμποδίζουν την εγκατάστασή τους στην συσκευή τους.

Για να χρησιμοποιήσουν τoν ιστότοπο stshop.gr, οι χρήστες δεν είναι ανάγκη να επιτρέψουν την εγκατάσταση των cookies, χωρίς αυτό να αλλάξει το γεγονός ότι θα είναι απαραίτητο να συνδέονται ως χρήστες σε κάθε μια από τις υπηρεσίες μας, για την οποία χρειάζεται να έχει προηγηθεί εγγραφή ή σύνδεση.


Τι είδους cookies χρησιμοποιεί το stshop.gr;

Το stshop.gr χρησιμοποιεί cookies τεσσάρων ειδών:


Τεχνικά Cookies

Επιτρέπουν στον χρήστη την πλοήγηση στην ιστοσελίδα και την χρήση λειτουργιών όπως το καλάθι αγορών.


Cookies ανάλυσης

Το stshop.gr χρησιμοποιεί cookies της Google Analytics για να εκτιμήσουμε τον αριθμό χρηστών που επισκέπτονται τον ιστότοπό μας. Επιπλέον, τα cookies αυτά επιτρέπουν την μέτρηση και την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι χρήστες πλοηγούνται στον ιστότοπό μας. Οι πληροφορίες αυτές επιτρέπουν στο stshop.gr να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του και την αγοραστική εμπειρία των χρηστών του ιστοτόπου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε την σελίδα προστασίας προσωπικών δεδομένων της Google Analytics: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage


Εξατομικευμένα cookies

Όταν ο χρήστης πλοηγείται ή αγοράζει στο διαδίκτυο, ο ιστότοπος θα αποθηκεύει τις προτιμήσεις του (για παράδειγμα  την γλώσσα). Χάρη σε αυτά τα cookies μπορούμε να προσφέρουμε μια πιο απλή και προσωπική εμπειρία πλογήσης στους χρήστες.


Διαφημιστικά cookies

Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για να δημοσιεύσουμε διαφημίσεις που ενδιαφέρουν τους χρήστες μας. Επιπλέον, περιορίζουν τις φορές που κάθε χρήστης βλέπει μια διαφήμιση και μας βοηθούν να μετράμε πόσο αποτελεσματικές είναι οι διαφημιστικές μας καμπάνιες. Με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε ότι αυτό το είδος cookies θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας και ότι θα σας απευθύνουμε κάποιες ερωτήσεις όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας στο μέλλον. 


Πώς συλλέγει το stshop.gr τις διευθύνσεις IP;

Οι διακομιστές του ιστότοπου stshop.gr μπορούν να αναγνωρίσουν αυτόματα την διεύθυνση IP και το όνομα του domain του χρήστη που ο χρήστης χρησιμοποιεί.

Η διεύθυνση IP είναι ένας αριθμός που δίνεται αυτόματα σε έναν υπολογιστή όταν αυτός συνδέεται με τον διαδίκτυο. Οι πληροφορίες αυτές επιτρέπουν την μετέπειτα διαχείριση των στοιχείων με σκοπό την παραγωγή μετρήσεων αποκλειστικά στατιστικής φύσεως που φανερώνουν τον αριθμό των επισκέψεων στην Σελίδα, την σειρά των επισκέψεων, το σημείο πρόσβασης, κτλ.


Τι συμβαίνει με τους συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες;

Ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες, με πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων διαφορετικές από αυτή του stshop.gr. Από αυτήν την άποψη, το stshop.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ή την δραστηριότητα των σελίδων προς τις οποίες υπάρχει κάποιος σύνδεσμος.

αυτών.

Το stshop.gr αντιτίθεται στην συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων προσώπων και η πολιτική της είναι να μη συλλέγει ούτε να επεξεργάζεται δεδομένα των προσώπων αυτών.



Cookies
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.